Wie ben ik

Ik ben Dominiek van den Nieuwendijk en 26 jaar. Het kappersvak zit in mijn bloed. Mijn overgrootvader was Barber, mijn oma dames en heren kapper, mijn moeder die nog steeds actief is in het vak dames en heren kapper.

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik kapper wilde worden. Na het behalen van mijn diploma aan de RGO in Middelharnis begon het grote avontuur. Met mijn 16 jaar naar de KAPPERS ACADEMIE in Rotterdam, de school die ook mijn moeder heeft afgerond. Al snel had ik door dat het Heren vak meer wat voor mij was dan het dames vak.

Een baan in een barbershop ligt niet voor het oprapen en na een flinke periode op en neer rijden was ik er klaar mee en klaar voor de volgende stap: Iets moois voor mijzelf starten.

Na mijn periode aan de kappers academie heb ik ook nog cursussen gevolg bij SCHOREM in Rotterdam.

Ik ben er klaar voor, U ook?